Vondel gratis sponsoren.

Iedereen kan muziekvereniging Vondel gratis sponsoren. Onderstaand 3 voorbeelden van sponsoring zonder dat het u zelf iets extra's kost.

Sponsor muziekvereniging Vondel gratis!

Koopt u wel eens online? Vergeet dan volgende keer niet om eerst https://www.sponsorkliks.com/ te bezoeken.
Via de knop van SponsorKliks komt u uit bij ruim 300 winkels waar u precies hetzelfde betaalt maar gaat er een commissie naar muziekvereniging Vondel
U sponsort dus gratis!

U kunt direct online bestellen bij uw favoriete winkel. Zoek de winkel van uw keuze in onderstaand overzicht en plaats uw bestelling.

Vriendenloterij
Bent u van plan om een lot te kopen van de vriendenloterij geef dan muziekvereniging Vondel op als uw sponsordoel. Een deel van de opbrengst van het lot komt dan ten goede van de vereniging en het kost u niets extra's. Heeft u inmiddels loten dan kunt u uw doel natuurlijk altijd aanpassen.

Wilt u onze vereniging op een andere manier sponsoren of een donatie storten,  dan kunt u contact opnemen met penningmeester@harmonievondel.nl. Iedere manier van sponsoring is welkom.

repetitieruimte:

Pastoor Pottersplein 12