Wie zijn wij?

Vondel is een muziekvereniging die vernieuwend is en mee gaat met haar tijd.
Om deze vernieuwingen te kunnen verwezenlijken en activiteiten te kunnen blijven organiseren,

zijn wij altijd op zoek naar nieuwe muzikanten.

We kunnen ervaren muzikanten gebruiken op de alle instrumenten, maar zijn dringend op

zoek naar klarinet, slagwerk, trompet, trombone. Ben jij diegene die op zoek is naar een gezellige

muziekvereniging waar een gezonde muzikale ambitie heerst, dan ben je bij ons op het goede adres.

Ook beginnende muzikanten of zij die een instrument willen leren bespelen zijn bij ons op het goede adres.

Om lid te worden, of als je vragen en interesse hebt, kun je contact opnemen met Marjolijn Jacobs

(via ledencoordinator@harmonievondel.nl). Marjolijn  houdt zich bezig met opleidingen en werving. Bij haar kun je terecht met alle vragen die met onze vereniging, je muziek opleiding  te maken hebben. Je bent ook van harte welkom om vrijblijvend een repetitie van ons te bezoeken.

repetitieruimte:

Pastoor Pottersplein 12