Lijkt het je leuk om een muziekinstrument te bespelen? Of speel je al een aantal jaren een muziekinstrument. Dan is onze vereniging misschien een leuke hobby voor jou!

Wat hebben wij te bieden?

• orkesten waar je op een ontspannen manier muziek kunt maken met enthousiaste muzikanten;

• wekelijkse repetities onder leiding van een professionele dirigent;

• regelmatig optredens, die we zelf organiseren, of die we verzorgen op uitnodiging;

• verenigingsactiviteiten, zoals gezellig bijpraten aan de bar na afloop van de repetitie, een jaarlijkse barbecue e.d.

Maar hoe word ik nu lid?

Hieronder kun je lezen hoe je bij Vondel terecht komt.

Vondel kan nog steeds nieuwe, maar ook ervaren muzikanten gebruiken. De mogelijkheden zijn groot. Of je nu klarinet, trombone, hoorn, bariton, trompet of slagwerk wil bespelen, alle instrumenten zijn welkom bij onze vereniging.

Nieuwe muzikant:

Als je bij Vondel wilt gaan spelen kun je muziekles volgen, deze worden verzorgd door de muziekschool  De nieuwe Veste in Breda. Via een lidmaatschap bij onze vereniging krijg je een korting van 25% op je lesgeld bij De nieuwe Veste. Door regelmatig contact met de ledencoördinator, zal in overleg met de dirigent bekeken worden wanneer je in het leerlingenorkest van onze vereniging kan instromen.

Contributie:
We hanteren 2 verschillende contributieprijzen per maand te weten:
leden < dan 18 jaar  € 6,50

leden > 18 jaar € 12,50

huur instrument € 5,--

Deze contributie kun je overmaken op rekening nummer NL03RABO0320307581 tnv harmonie vondel Breda

Lijkt het je een leuke hobby mail naar info@harmonievondel.nl om een afspraak te maken om een van onze repetities op maandagavond te bezoeken.

repetitieruimte:

Pastoor Pottersplein 12